Deutsch (DE-CH-AT)Español(Spanish Formal International)French (Fr)Danish(DK)Italian - ItalySvenska (Sverige)Slovenčina (Slovenská republika)English (United Kingdom)

Phone: + 353 (0) 28 20197 Email: info@caseysofbaltimore.com

Booking & Availability

 

 

 

Gift Voucher

gift_voucher

offers

blog

blog

Casey's Hotel Baltimore

room

room 1

room 2

The Wild Atlantic Way

Reviews

My husband & I have just returned from a 3 night stay at Caseys Townhouse accomodation. Read More...

 

"Thank you all so much for a wonderful stay! It couldn't have been more fantastic. Read More...

Aktivity v Ireland West Cork

Sail jahte, najem čolna, da trajekt, pojdite potapljanje, oglede znamenitosti, ribolov globoko morje, plavanje, island hopping v Baltimoru, golf v Skibbereen, ali pitch & putt ... se lagodno sprehodih na državo stez ... cikel Stranske poti s čudovitim otoki West Cork v ozadju ... uživajo obisk Baltimore Skupnost Leisure Centre ... Izbira je vaša! Tukaj smo, da vam povem o tem. 

Znamka Casey's of Baltimore Hotel vašo bazo in organizatorjev potovanj veličasten West Cork regija na vaš prosti čas.  

Baltimore je znan center jadranja, ki imajo dostop do Atlantskega oceana in zaščitene vode Roaring Water Bay, je idealen kraj za gledanje Whale, Seal gledal, Scuba Diving, Deep Sea Udičarenje & Shore Fishing.There je obilje morskega življenja, vključno s Delfini v čistih vodah Atlantskega oceana off Baltimore, in obstajajo tudi možnosti za ribolov na rekah in jezerih. Avtomobilist bo našel Baltimore idealno bazo, iz katere na ogled veliko lepote mesta Cork & Kerry.  

Baltimore Skupnosti Leisure Centre
Skupnost Baltimore je bil pred kratkim prenovljen in je sedaj odprta.  

Pony Trekking West Cork:
Ali je na voljo na Ballycummisk (Int 353 28 3724 6) in v bližini Ballydehob na Rosscarbery 

Golf na West Cork Skibbereen:
Skibbereen in West Carbery Golf Club je prijeten 18 luknjami, ki se nahaja na obrobju mesta Skibbereen 6km iz Baltimora v Južni - West Cork.  

Turizem je uspešno industrijo v Zahodni Cork. Odsotnost industrializacije je ohranil neokrnjeno okolje in neonesnažena in regija prizadeva razvijati svojo infrastrukturo, da bi poskrbele za številne različne zahteve turistov.  

Tečaj (skoraj 6.000 jardov dolgo) ima 3 par petke, 4 par trojkama in 11 par krmarja. Posebej zanimiva sta par 3 je eno z zelenim skriti, drugi s povišano eno. Obstaja tudi scensko jezero (pol skrita za pristop k 5.. Zelena) in dobro položaju za strel Negotov past na drugi tri luknje. Seveda Skibbereen se običajno uncrowded še posebej v obalnih turističnih mesecih vrha. To razširi (v Baltimore Road) do 18 lukenj v sredini leta 1993.  

Full bar in gostinske storitve, Caddy za najem avtomobilov.  

Skibbereen Golf Club so se dogovorili, da posebna zelena goste Casey o Baltimore Hotel.  

Zelene pristojbine je treba plačati na klubskem vnaprej, za katerega kupon / bo po prejemu izdati in obiskovalcem svetujemo, da se rezerve tee-krat v vnaprej.  

Navodila-6 km od Baltimore na Skibbereen Road (R595).  

Trajekt Izleti na Off Shore otoki:
Pot iz Baltimora West Cork, da govorimo o irskega otoka Cape Clear traja le petinštirideset minut in je presenetljivo lepa ena na jasen dan. Tu boste dobili toplo dobrodošlico od ljudi, ki živijo na najbolj južni konice Irske, razen svetilnika Fastnet, ki leži šest milj jugozahodno. Kraji obresti vključujejo dediščine center, center za ornitološki in cerkev sv Kieran's. Otok ima tudi trgovine, gostilne, nastanitev in restavracija.

Je idealen kraj za sprehode in opazovanje ptic. Obstaja veliko krajev zgodovinskega pomena v Cape Clear Island.  

Fastnet Lighthouse
se nahajajo v Atlantskem oceanu in označevanje najbolj južni Irske točke Fastnet Lighthouse - znana tudi kot solze of Ireland - je bil zadnji kos države izseljencev videli, saj ločila za svoje novo življenje v Ameriki.

Samo šest milj od Cape Clear in sedem iz Crookhaven je pogosto, ki jih je irsko ime, Carraig Aonar smislu osamljeni rock.

Prvi svetilnik zgrajen na skali - končano leta 1854 - je bila narejena iz litega železa, vendar ni mislil, da lahko vzdržijo vreme po delu rock so bili odpravljeni z ostro valovi Atlantika leta 1865, tako da, leta 1896 granit bloki so bili odpremljeni prenesenih iz Cornwalla za izgradnjo novega.

Vendar pa to ni bil zaključen do leta 1906, medtem ko v gradnji delovodja, odgovorni - James Cavanagh - včasih ostal tam leto naenkrat.

Kot tudi kot neprecenljivo znamke za velike in male ladje podobne Fastnet je koristno tudi veliko domačinov, od katerih je sodnik vreme po rock prepoznavnosti.  

Pohodništvo & kolesarstvo:
Raziščite West Cork lagodno pot. Uživajte v mirni državi cestah prevlečene z divjih rož, fuschia, kovačnika, Rhododendron, glog, in montbretia, glej vse vrste pokrajine iz voznega zelena polja do presenetljivih obalne prizore, kjer je promet skoraj ni, in zrak je jasna.

West Cork je najbolj znan po svojih barvitih vaseh vse, ki so svetlo pobarvane v čudovito paleto živahnih barvah, s čudovito brimming viseče košare s cvetjem na sprednji strani vsake objave in shop.

To je najbolj svetovljanski del podeželskih Irske z veliko ljudi, se odločijo za poravnavo v tem idiličnem okolju. Potem ko so to čudovito območje, morda boste preveč.  

Kolesarjenje je užitek dejavnost, družino in lagodno dober način za uživanje znamenitosti in pokrajine. Kolesa lahko najel dnevno, tedensko, ali skupine in sicer od Roycroft Cycles v Skibbereen, West Cork - Tel Int 353 28 2123 5 ali Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. - ki bo dostaviti & zbirajo v 5 milj polmer Skibbereen  

Pogled Caseys of Baltimore Blog
 
Hotels in West Cork | Things to do in West Cork | Self Catering Accommodation Baltimore
Self Catering Accommodation in West Cork | Town Houses to rent in West Cork

Visit us on Facebook      |      Visit us on Twitter